When a girl needs something...she has to have it!

perjantai 2. toukokuuta 2014


Nyt on pakko hyppiä ilosta tasajalkaa ja ihan pakko hehkuttaa!! Lähtisin heti tekemään kärrynpyöriä vihreälle niitylle! Jos vaan osaisin! Oon nimittäin niin onnessani uudesta järkkäristä! :) Uuden hankinta oli mielessä meillä jo aiemmin, kun edellisen kameran rahkeet ei vaan aina riittäneet ihan sellaisiin kuviin mihin olisi halunnut. Mutta nyt riittää!! Jeee megahuippumahtavaa!! :) Kuvanlaatu on paljon parempi ja tarkempi. Eli myös täällä blogissa on tiedossa paljon paljon kuvia... kuten aiemminkin, heh. :D Uusi järkkäri on siis Olympuksen. Jos joku on kiinnostunut kameran tarkemmista tiedoista, ota ihmeessä yhteyttä. :)


Rakastan ostaa kotiin leikokukkia. Vappuna maljakkoon pujahti värjättyjä krysanteemejä. 
Hyvä syy päästä testailemaan uutta kameraa. ;)


Järkkärin ja eräiden lentolippujen ;) jälkeen ei oikeastaan ois ollut muuhun ylimääräiseen enää varaa, sairaanhoitajan palkka... Niiihpä! Paitsi nuden väriseen kynsilakkaan ja pinkkiin huulipunaan, haa! Oon tällä hetkellä ihan hullaantunut nuden sävyyn kosmetiikassa ja erityisesti kengissä. Nuden väri sopii mitä parhaimmin kesään ja ruskettuneelle iholle. Jollaista tosin vielä en omista. Eikä ole vielä muuten kesäkään. Mutta kohtapa on. :) Myös pinkki huulipuna on kutkuttanut mieltymysnappiani jo pidemmän aikaa ja nyt sekä kynsilakka että huulipuna kutkuttivat sitten vihdoin lompakkoani. :) Okei, pinkistä ostoksestani huolimatta oon elänyt nuden värisen huulipunani kanssa sympioosissa jo vuosia ja edelleen meillä on erottamaton liitto. On toki huulillani käväissyt välillä muitakin värejä, mutta ensirakkauteni on ja pysyy. Piste. :)

Huulipuna on Lumenen Natural Code- sarjasta sävy 21 Candy Pink ja kynsilakka Max Faxtorin Glossfinity-sarjan sävy 25 Desert Sand.

Ja tietenkin koska nyt käsissäni on uusi kamera, räpsin muutamia kuvia huulipunasta ja kynsilakasta. Täysin odottamatonta. :D Ja huomasinpa sitten että uusi järkkäri on niin tarkka, että kuvassa näkyy pölyhiukkasetkin.. APUA. Kyllä meillä oikeesti siivotaan. Ihan aikuisten oikeesti. :D

Toivottavasti kaikilla oli hyvä vappu miten ikinä sen vietitkin!

Iloista loppuviikkoa!

Moikkamoi! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground