Helsingin parasta sushia

keskiviikko 7. toukokuuta 2014


Onko sushi maailman parasta ruokaa? Kyllä se on! Tai ainakin hyvin lähellä sitä! On se jännä miten johonkin ruokaan voi tulla melkeinpä rakkaudenomainen addiktio. Öhörm, ja sitä ihmettelee tässä A) smoothie-addikti B) vihreä tee-addikti C) tumma reissumies-addikti (siis SE LEIPÄ!!) D) irtokarkki-addikti... :D

Mutta kyllä se nyt vaan niin on, että sushi tekee minut hyvin onnelliseksi. <3 Hyvä sushi siis.

Joten mikäpäs olisikaan minulle iloisempi aihe kertoa teille kuin yhdestä Helsingin parhaimmista sushipaikoista ja valokuvin vielä, uusi järkkäri on kuulkaas ollut ahkerassa käytössä! :) Sushibar+Wine löytyy kolmena kappaleena pääkaupungissamme, Kampista Fredalta, Uudenmaankadulta ja Korjaamolta. Itselläni on lähinnä tullut käytyä kuluttamassa Kampin pisteen suomalaisdesign-penkkejä. Niin siis sekin vielä, paikassa on ihan älyttömän hyvää sushia ja sen lisäksi ravintolan astiat ja kalusteet sun muut sisustusrekvisiitat on suomalaista designia. <3

Teille, joille kyseinen ravintola on uusi tuttavuus, nimestä voitte jo päätellä että siellä tarjotaan sushia ja viiniä. Viinilista on melkoisen pitkä ja viinit on todella hyviä ja sushi ensiluokkaista. Listalta voi valita yksittäin erilaisia susheja tai sitten valmiiksi räätälöityjä sushi-settejä. Hintaa seteillä on 20-30e ja susheja on riippuen setistä 14-20kpl. Näistä susheista kannattaa kyllä maksaa, on sen verran laadukkaasta sushista nimittäin kyse. :) Vesi tuodaan pöytään ihanassa Marimekon Sukat Makkaralla - sarjan vesikannussa ja vihreän teen saa juoda Marimekon kupposesta myös. Ja palveluhan on aina ystävällistä. :)

Kampin ravintola on pieni, mutta paikka on viehättävä ja tunnelma kiva. Kannattaa varautua joskus odottamaan vapautuvaa pöytää. Jos ei halua syödä paikan päällä, sushit voi myös ottaa mukaan.

Ja te jotka ette tykkää raa'asta kalasta tai pysty sitä muista syistä syömään, mutta ajatus sushista kiehtoo silti, kokeilkaa kasvissusheja! :)

Nyt tyypit menkää syömään sushia!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground