Ruokapöydän uudet tuolit

lauantai 21. helmikuuta 2015


Heippatirallaa täältä sisustuspumpulipilven sisältä!

Kyllä, tämän flikan elämä pyörii näinä päivinä edelleen vahvasti sisustusinnokkuuden keskellä. :) Kotiin on jo saapunut muutamia uusia sisustuselementtejä ja edelleen sisustusprojekti pyörii pyörimistään eteenpäin. Oikeasti sisustaminenhan ei ikinä lopu. Nytkin kun on tullut sellainen olo, että jokin nurkkaus tai huone kodissa alkaisi olla vihdoinkin valmis, niin saankin jostain uuden sisustusinspiraation ja siitä se sitten taas lähtee! Mutta täytyy myöntää, että uuden kodin viehätys ja sisustusinspiksien etsiminen on ihan mielettömän kivaa puuhaa. :)

Tällä hetkellä mietintämyssyn alla on ruokapöydän uudet tuolit. Uuden kodin suuremmat neliöt saa kämpän tuntumaan melkein siperian kokoiselta ja ruokapöydän ympärille mahtuu nyt kahden tuolin sijasta perinteiset neljä tuolia, MAHTAVAA!! :) Edellisestä kodista mukaan pääsi muuttamaan valkoinen pyöreän muotoinen ruokapöytä, jonka ympärille ollaan haikailtu jo pidemmän aikaa DSW-tuoleja. Mietintämyssyä on tosin kiristänyt tuolien kova hinta, jonka vuoksi oltiin jopa taipumassa niiden kopioihin, hyi meitä... Mutta pakkohan nää tuolit oli laittaa harkintaan, koska löytyi vihdoinkin tuolit jotka miellytti meidän silmää suuresti. :)


DSW- TUOLI


KUNNES... löydettiinkin sattumalta Kodin Ykkösestä samantyyliset Bess-tuolit, jotka suoranaisesti huusi meidän nimeä ja oli myös huomattavasti edullisemmat. Ja näissä tuoleissa oli muuten älyttömän hyvä istua! Tuolit jäi vielä hetkeksi kauppaan, mutta eivätköhän ne muuta meidän kotiin hyvinkin pian.. :) Valkoinen ruokapöytä ja valkoiset Bess-tuolit ovat kuin yhteen tehty, joten väriäkään ei tarvinne sen enempää miettiä. Joten tervetuloa kotiin kullannuput! ♥ 


BESS-TUOLI (KODIN YKKÖNEN)MITÄS PIDÄTTE?

ONKO KENELLÄKÄÄN SATTUMOISIN KOKEMUKSIA KUMMASTAKAAN TUOLISTA? :)


2 kommenttia:

  1. Noita valkoisia Bess tuoleja mekin ollaan mietitty, sopisivat hyvin meidän tammen värisen pöydän kanss. Go for it :)

    VastaaPoista
  2. Tammenvärinen pöytä ja valkoiset Bess-tuolit kuulostaa loistavalta yhdistelmältä sekin. :) On noi Bess-tuolit kyllä sen verran ihanat ja olis just loistavat meille, joutuu kyllä hyvin tod.näköisesti taipumaan niihin. :)

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground