Sushikurssia ja aurinkoa

maanantai 26. toukokuuta 2014


Olette jo ehkä huomanneet, että tykkään sushista. Joten ystäviltä lahjaksi saamani sushikurssi oli aika osuva lahja. :) Viime lauantaina kävin sitten japanilaisen sushimestarin opissa ravintola Tokyo 55:n Sushi Academyssä Töölössä. Kurssi oli aikalailla täynnä, mutta sushia rakastavana en oo yhtään yllättynyt että sushin ystäviä löytyy niin paljon! :) Muutenkin päivä alkoi ihan loistavasti jo pelkästään sään puolesta, lämpöä oli jo aamupäivällä reippaasti yli +20 ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Ah lauantai ja vapaapäivä. <3

Sushikurssi järjestetään aina lauantaisin, ei kuitenkaan joka lauantai. Kurssi kesti n. 3,5 tuntia ja siihen sisältyi alkuun skumppalasillinen ja sushin ja ravintolan historiaa. Miksi koulussa ei ollut tälläisiä historian tunteja, heh.. :D Ei siis pöllömpi tapa aloittaa lauantai-päivä! Loppuaika menikin sitten sushimestarin kädentaitoja ihaillessa, jonka jälkeen päästiin itse tosi toimiin. Ohessa sai hörppiä todella hyvää vihreää teetä. Sushin tekeminen on muuten yllättävän tarkkaa puuhaa kun niitä tekee japanilaisittain oikeaoppisesti! Lopuksi masu kiitti itse tehdyistä susheista. :) Suosittelen! Oli kyllä tosi hauskaa ja antoisaa! Ehdottomasti kiva lahjaidea sushin ystäville ja miksei muuten vaan kaveriporukalle tai pariskunnan lauantai-päivän viettoon. Kurssin lopussa kaikki saivat todistuksen kurssista ja loput omista susheista kotiin vietäväksi, jos niitä ei jaksanut kaikkia syödä. Niitä sai siis tehdä kiitettävän paljon, nam! :)

Sushikurssin jatkot olivatkin sitten ystävien seurassa aurinkoisessa Helsingin illassa. Kesä on ehdottomasti parhainta aikaa! <3 Nautitaan kesästä!
2 kommenttia:

  1. Kasvis Sushi ohjeita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viestistäsi :) Voisin laitella tänne lähiaikoina tee se itse-sushiohjeita, joukossa löytyy myös kasvisversio :)

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground