Ripsienpidennykset

maanantai 27. lokakuuta 2014


Uskaltauduin noin kuukausi sitten ottamaan elämäni ensimmäiset ripsienpidennykset. Esteenä räpsyttimien laitolle aiemmin oli väistämättäkin pelko siitä että päädyn jotenkin näyttämään Johanna Tukiaiselta, mutta ei jösses kuinka väärässä olinkaan! Pidennykset voi olla myös huomattavasti hillitymmät, jollaisia itse lähdin hakemaan. Ajatuksena oli saada helpot, mutta kuitenkin näyttävät ripset. Nyt oli kulunut 4 viikkoa ripsien laitosta, joten kävin huollattamassa ripset ensimmäistä kertaa ja olo pidennyksistä vaan vahvistui entisestään. Ripsienpidennykset on ehkä maailman paras keksintö smoothien jälkeen! Ja se on paljon se! :)


Ripsiin laitettiin neljää eri pituutta: 10mm, 11mm, 12mm ja sisänurkkiin 9mm (pysyvät paremmin kun omatkin ripset on siellä lyhyempiä). Näyttää näin kyllä kivemmalta ja luonnollisemmalta kun on useampaa pituutta.
Ripset on C-kaarevuutta ja paksuus 0,20.


Kävin ripsihuollossa ihastuttavan Marian luotsaamassa Day Spa Yadessa Helsingin Vanhassakaupungissa. Ulkona oli jäätävän kylmä syyssää, mutta Yadeen sisäänastuessa olo lämpeni heti. :) Marian ihastuttava Naantaliakin aurinkoisempi hymy ja pirskahtelevan iloinen ja lämmin vastaanotto toi niin järisyttävän hyvän mielen, että kauneushoitolassa olisi voinut viettää vaikka koko loppupäivän. :)

Maria teki mielettömän tarkkaa työtä ja taiteili räpsyttimeni taas säihkyviksi kuuden vuoden vankalla kokemuksella. Mikäpäs siinä oli hoitopöydällä pötkötellessä ja samalla höpötellessä Marian kanssa. :) Ja mikä parasta, hoitopöytään sai halutessaan lämmityksen. Vilukissojen taivas! :) Mutta se miksi päädyin kokeilemaan Marian laittamia ripsiä oli se kiinnostus kun kuulin, että Day Spa Yadella on ihan oma ripsienpidennysmerkki, Yade Lashes. Ja siis wau! Päädyin vilkuilemaan itseäni loppupäivän aikana valehtelematta lähestulkoon sata kertaa peilistä, sen verran tyytyväinen olin lopputulokseen. :) Pidennykset on näyttävät ja tuntuu sen lisäksi todella laadukkailta. Ja voin vilpittömästi sanoa, että varsin pysyvätkin ovat, eipä oo tippunu ei!

Käy kurkkaamassa Day Spa Yaden nettisivut sekä Marian ja Annan kirjoittama Yade Lashes - blogi, josta löydät lisää kuvia ja hyvää tietoa ripsienpidennyksistä. :) Bongasin muuten, että Day Spa Yadessa on tällä hetkellä tarjous luomukasvohoidoista -15%, kun ajan varaa marraskuun loppuun mennessä. Hoidoissa käytetään suomalaisia luomumarjoja ja hoitoon kuuluu myös lämminkivihieronta. I-H-A-N-A-A, tahdon! Eikö joka viikko vois olla hemmotteluviikko... ;)7 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköiset ripset. Omat pidennykset tippuivat niin sukkelaan että jäi harmittamaan. Vaikuttavat laadukkaalta tuotteelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itse tykkään ihan valtavasti näistä, suosittelen kyllä ehdottomasti Day Spa Yaden Mariaa, on taitava ripsien laittaja!

   Poista
 2. Tosi kivat ripset :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Innolla odotan ekaa ripsihuoltoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, et varmasti pety! :) Palaathan kertomaan fiilikset ripsihuollon jälkeen!

   Poista
 4. Aivan upea paikka ja todella mukava henkilökunta. Ripsistä tuli upeat ja tuntuvat hyviltä. Suosittelen lämpimästi!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground