The sun is shining so let´s go out

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014


Pääsiäistyöt on tehty ja ansaitut vapaat alkoi eilen! Pääsiäisenä en ehtinyt yövuorojen vuoksi päivän nukkumiselta nauttia auringosta ja lämmöstä kovinkaan paljon, joten eilen heräsinkin aikasemmin viimeisen yövuoron jälkeen ja lähdettiin siskon kanssa iloittelemaan huhtikuista kesäpäivää. :)

Käytiin syömässä Maya Bar & Grillissä rautatientorin vieressä. Syötiin tietenkin ulkona ja terassilla oli K-U-U-M-A, ihanaa! Siis miten voi huhtikuussa olla tällänen sää. :) Söin muuten todella hyvää jättikatkarapu-avokadosalaattia, suosittelen kokeilemaan jos joskus samaiseen ravintolaan päädyt. :) Ja salaattihan maistui erityisen hyvältä pääsiäisherkutteluähkyjen jälkeen!

Lähdettiin viettämään loppuiltaa kaivopuiston rantaan, jossa tuli otettua muutama kuva ja päädyttiin loppuillaksi Mattolaiturille kattelemaan upeita merimaisemia ja laskevaa aurinkoa. :) Ja samalla juotiin vähän kuplivaa. ;)

Tälläiset päivät on vaan sitä parasta, kaunis sää, kauniit maisemat ja hyvää seuraa. <3

Sain viime vuonna siskoltani synttärilahjaksi ihanan Desigualin kassin ja se sopii täydellisesti kesään, joten tottakai sitä piti lähteä ulkoiluttamaan. Tykkään tosta kassista kyllä niiiiiiin paljon! :)Nyt sitten jatkan kurkkukipuni, yskän ja käheän ääneni parantelua, joista oon kärsinyt taas jo viikon ajan. Buuuuu. Ei edes aurinkoinen sää ja lämpökään sitä parantanut! Pikkuhiljaa tähän kauniin möreään Tina Turner -ääneen alkaa jo tosin tottua... :D

Toivottavasti te muut olette pysyneet terveinä!
Aurinkoista viikkoa kaikille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground