Vink vink ripsienpidennysten uudet tuulet!

torstai 26. maaliskuuta 2015

Tästä ei enää ripsienpidennysten laittaminen parane, sanokaa mun sanoneen! :)

Kävin viime viikolla huoltamassa jälleen omat räpsyttimeni kuntoon Day Spa Yadessa Marian luona ja pääsin samalla jo toisen kerran tutustumaan yhteen hyvinkin veikeään laitteeseen, jolla on ihan käsittämättömän tehokas vaikutus.

Ensikatsomalta laite näyttää vanhalta simpukkapuhelimelta, joten mitä ihmettä tuo hassunnäköinen laite sitten tekee??


Laitteen nimi on nanomister ja sen ideana on tuottaa pienen pientä vesisumua, joka kuivattaa ripsienpidennysten liiman samantien paikoilleen. Ripsiliima vaatii nimittäin aina pienen määrän kosteutta kuivuakseen ja tuo kosteus on saatu tavallisesti luonnosta. Tämä on siis tarkoittanut sitä, että ripsien laiton jälkeen ei ole saanut mm. kastella ripsiä 24tuntiin, jotta liima ehtisi hyvin kuivua ja liimasidoksesta tulisi kestävä.

Nanomister hoitaa vesisumullaan tuon 24 tunnin työn n. 30sekunnissa. Jihuu!

Muita hyviä puolia nanomisterin käytössä on ehdottomasti se, että vesisumu poistaa samalla myös ripsiliiman katkuja. Wuhuu, go nanomister! :)


Nanomisterit on vasta kantautumassa Suomeen kauneushoitoloihin, joten vallan uudesta jutusta on siis kyse! Day Spa Yadessa laitteet on olleet käytössä nyt alkuvuodesta lähtien.

Itse todellakin yllätyin lopputuloksesta, Maria suihkautti pienen hetken vesisumua ripsiin huoltosession päätteeksi ja avot! Pidennykset on pysyneet erityisen hyvin, siis käsittämättömän hyvin. Vaikkei itse hieroisikaan silmiään tietoisesti, niin väkisinkin esim. nukkuessa saattaa tyynylle tippua muutamia ripsiä kun unissaan pyörii, mutta kuulkaas eipä enää tippunut niitäkään! Ohoh :) Ja eipä hiusten peseminenkään samana päivänä ripsihuollon jälkeen aiheuttanut ennenaikaista räpsyjen tippumista! Kyllä, uskalsin kokeilla ja hämmästyin! Menin nukkumaan räpsyttimet priimakunnossa ja naamalla varsin idioottimainen riemuhymy. :)

Päätin muuten vaihtelun vuoksi kokeilla tällä kertaa hieman lyhyempiä ripsienpidennyksiä ja tykkään näistä ihan valtavasti! Tätä ennen mulla oli pisimmät ripsikuidut 12mm, nyt 11mm. Vaikka ero kuulostaa pieneltä, se näyttää kuitenkin yllättävänkin erilaiselta. Tykkään! :) Edelleen ripsissä on siis kolmea eri pituutta (9mm, 10mm ja nyt 11mm), jolla lopputulos on ihanan siisti ja luonnollinen. Oli muuten mahtavaa tietää että on varsin helppoa vaihtaa halutessaan myös lyhyempiin ripsienpidennyksiin eikä ainoastaan pidempiin!


VINK! Jos haluaisit ripsienpidennykset, mutta esteenä on epävarmuus siitä miten omat silmät reagoi ripsiliimalle, niin Day Spa Yaden ihanat tytöt tekevät myös herkkyystestejä ennen varsinaisten ripsien laittoa. :)

VINK VINK! Marian ja Annan pitämään Yade Lashes ripsienpidennys-blogiin pääset klikkaamalla tästä. Sieltä löytyy huitsin hyvää tietoa räpsyttimiin liittyen!


ONKO JOLLAKULLA KOKEMUSTA NANOMISTERISTÄ RIPSIENLAITON YHTEYDESSÄ? MITÄ TYKKÄSITTE?


* toteutettu yhteistyössä Day Spa Yaden kanssa

2 kommenttia:

 1. Itse tykkäsin kovasti. Huolettomampi olo ja ripsiliiman katkut eivät tuntuneet lainkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan ja kiitos kommentistasi :)

   Kiva kuulla, että sullakin on hyvä kokemus nanomisteristä!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground