Kesän lempparifarkut

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Ne on mukavat päällä, niissä on kivoja yksityiskohtia ja näyttävät hyvältä. Niistä on mun kesän lempparifarkut tehty. :)

Oon aina joutunut tekemään suurempaa etsintätyötä istuvien farkkujen suhteen ja yksi suuri syy siihen on huima pituuteni joka huitelee 152cm tienoilla... Kaikki farkut on lähes aina liian pitkiä ja joidenkin kohdalla on se ongelma että jos niitä lyhentää, se muuttaa samalla farkkujen yleisilmettä. Onneksi muutamat luottofarkut on kuitenkin löytäneet jo tiensä tämänkin kääpiön vaatehyllyyn, jes! :)

Nämä Vilan revityt pillifarkut on ehdottomasti yksi nappiostos. Ostin ne itse asiassa jo alkuvuodesta ja ne on vaan kaapissa odotelleet lämpimämpiä kelejä. Ihan täydelliset kesään ja miksei jo tähän ihanaan aurinkoiseen kevääseenkin. :) Tekis kyllä mieli jo haalia esiin kaikki mahdolliset kesävaatteet ja fiilistellä vaan tulevaa kesää, maximekkoja on nimittäin jo ihan käsittämätön ikävä!


Mutta nyt, koska kevätpörriäinen on iskenyt tähän läppärin näpyttelijään sen verran korkealta ja kovaa, napsautan tältä erää koneen kiinni ja lähdetään kaivamaan miehen kanssa pyörät esiin varastosta ja aletaan herättelemään niitä talviunilta. Suunnitelmissa siis pyörälenkki, aurinkoa ja kahden tyypin hymyhepulit! Enpä muuten uskonut vielä pari viikkoa sitten että pyörällä tulisi pian lähdettyä suhailemaan pitkin merenrantaa arskat päässä aurinkoisessa kevätfiiliksessä. :) Ihana sunnuntai ja kevät ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground