Mitä mainioin kuvahaaste

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Mahtavan mukavaa maaliskuun ensimmäistä! Netissä ja mm. facebookissa on pyörinyt vähän väliä erilaisia kuvahaasteita, joita oon lähinnä vain silmäillyt ohimennen, mutta nyt oon törmännyt muutamassa blogissa tähän hauskaan kuvahaasteeseen, johon munkin oli pakko tarttua. :)

Avaa tietokoneesi kuvatiedostot.
Valitse kansioista järjestyksessään viides.
Avaa se.
Valitse kansion viides kuva ja kerro tarina sen takaa.

Oli muuten huitsinhauskaa käydä läpi läppärin kuvakansioita, tuli niin paljon hyviä ihania muistoja mieleen vanhoista kuvista, että kyllä lämmitti mieltä. ♥ 

Kuvakansioita meidän koneelta löytyy useastakin eri paikasta ja tällä kertaa viidenneksi kuvakansioksi paljastui kuvat Pori Jazzeilta viime kesältä ja viidennen kuvan takaa kuva meikäläisestä poseeraamassa hevosen kanssa, jestas! :) Oltiin vuokrattu isommalla porukalla mahtava mökki Yyteristä, josta oltiin lähdetty viettämään iltaa Porin keskustaan Kokemäenjoen rantaan, jossa oli paljon kaikenlaista meininkiä Jazzien hengessä. Siellä tuli sitten törmättyä tähän heposeen. Muistan tuon päivän erittäin hyvin, oli lämmin kaunis kesäilta, kiva porukka ja toi hevonenkin aikamoisen hellyyttävä. :) Ei eksytty hevosajelulle, mutta heposen haliminenkin toi jo melkoisen hyvän mielen kuten meikäläisen muikeasta ilmeestä voi päätellä. :)


Kuvasta tulee paljon muitakin ihania kesämuistoja mieleen, ai jestas että sitä kesää odottaakin taas. Ihana kesä ja valo! Onneksi se on sieltä tulossa. :)
Nyt haastan myös sut mukaan kuvahaasteeseen! Kuka lähtee kertomaan kuvatarinansa? :)


PSST. TYKKÄÄTKÖ JO? 

Mango Temptation löytyy nyt myös facebookista!

Klikkaa tästä ja käy tykkäämässä sivusta, osallistut samalla arvontaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground