7 aihetta hämmästelyyn

torstai 12. maaliskuuta 2015

Heipähei! Mitäpä teille kuuluu? Hämmästyttääkö teitäkin välillä jotkut asiat ihan mahdottomasti? Nyt oli omalla kohdallani kuulkaas ihan pakko väsätä jo lista. Sen verran ihmettelyn ja hämmästelyn aihetta on nimittäin ollut viime aikoina. Lukekaa ja hämmästykää tekin.
- Iso telkkari (jep uuteen kotiin ilmestyi jättiruutu)  ja muut tekniset vempaimet. Miten ne mieltääkin aina enemmän poikien jutuksi mutta mä olen omaksi yllätyksekseni se joka useimmiten touhottaa kotona että onhan läppäri ja kännykkä latauksessa ettei akku vaan lopu. Ja onhan se jättitelkkarikin aika jees. Laatusarjatkin (= Sinkkuelämää) saa ihan uusia ulottuvuuksia isolla ruudulla.

- Postin toiminta. Vasta useamman puhelun jälkeen postin henkilöstö sai näpyteltyä meidän osoitteenmuutoksen oikein, tai kyllähän se välillä oli oikein kunnes taas joku postin henkilö oli käynyt sen ominpäin vaihtamassa ihan eri osoitteeksi. Pariinkiin kertaan. Ihan totta, miksi?

- Aurinko. Siellä se taivaalla möllöttää. Ei se ollutkaan hylännyt meitä!

- Kuka on alkujaan keksinyt vaippakakun? Ei löytynyt edes googlettamalla.- Miten kasvot hehkuu ja iho tuntuu kuin uudelta jokaikinen kerta kasvohoidossa käymisen jälkeen. Se on taikuutta se!

- Miten nopeasti pyykit kuivuu uuden asunnon kylppärissä, siis ne saa kuivaksi jopa muutamassa tunnissa! Edellisessä kämpässä niitä nimittäin kuivateltiin se parisen päivää. Iso tykkäys lattialämmitykselle.

- Voiko kahvinkeittämisen taidon oikeasti unohtaa? Tämä on mietityttänyt jopa niin paljon, että aihe saa ihan oman erillisen postauksensa. Tiedätte siis mitä odottaa!ONKO SUA IHMETYTTÄNYT MIKÄÄN VIIME AIKOINA? :)

LEPPOISAA TORSTAITA!

PSST... Maaliskuun lopussa on tulossa arvontaa kaikkien Mango Temptationin Facebook-sivusta tykänneiden kesken, jee! ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground