Muotikuiskauksia Noa Noassa

sunnuntai 2. marraskuuta 2014


Aloitetaanpa siitä, että sainpas hyvät naurut tässä parisen viikkoa takaperin kun kaveri pyysi malliksi vaatekaupan näyteikkunaan, eläväksi mallinukeksi toisin sanoen. Siis minä, mallina? Hahahahahahahahahahahahahahaah. Kuitenkin jotenkin sinne näyteikkunaan päädyin. Niinpä. Minä 152cm ja yhtä kaukana huippumallista kuin Pluto Maasta.

Mutta jos joskus suostun malliksi niin se on vähintäänkin tälläisestä syystä, nimittäin Helsingin Yrjönkadun Noa Noa - vaatemyymälä vietti Ihanaisten päivää viikko sitten lauantaina, juhlistaen kaikkia ihania naisia ja ihania naisten vaatteita tarjoamalla kuohuvaa, hyviä tarjouksia ja elävää musiikkia. Ja niitä eläviä mallinukkeja. :)

Ai että miten mieletön kokemus! Ihastuttavat tytöt kavereina näyteikkunassa ja myymälässä iloinen tunnelma pulppusi hurmaavasta henkilökunnasta asiakkaisiin ja näyteikkunasta ohikulkeviin ihmisiin koko päivän ajan. :) Enpä oo hetkeen nähnyt yhden päivän aikana yhtä paljon ilahtuneita ja hymyileviä ihmisiä! Lauantaina hymyilytti niin paljon, että illalla poskilihaksia ihan särki. :) Varsinainen hyvän mielen näyteikkuna! Ihan huikea idea. :)

Yrjönkadun myymälässä on Suomen laajin Noa Noan mallisto ja pääsinkin sopivasti samalla tutustumaan malliston vaatteisiin, asusteisiin ja kenkiin. Noa Noa on tanskalaisten veljesten perustama vaatemerkki ja vaatteita löytyy niin naisille kuin 0-12v pikkuprinssessoillekin.

Naisten vaatteet on rentoja suloisen boheemilla vivahteella ja ennen kaikkea ihastuttavan naisellisia. :) Vaatteita löytyy niin arkeen kuin juhlaan ja bongasinkin monta ihanaa mekkoa ja hametta esimerkiksi pikkujoulukauteen. Värimaailma vaihtelee romanttisen hempeästä maanläheisiin tummempiin sävyihin. Löysinpä itsekin jotain kotiin vietävää... ;) Jotain ihanan lämmintä ja jotain pientä niin arkeen kuin iltamenoonkin sopivaa. Näistä vaateihastuksista myöhemmin lisää blogissa.


Myös tyttöjen vaatteissa on maanläheistä vivahdetta, hempeitä värejä ja vaatteet on tietenkin ihan hullun söpöjä kuten lastenvaatteiden kuuluukin olla. :) 


MUIKEAN MAHTAVAA MARRASKUUTA! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground