Makumatkalla Peruun - Ravintola Pastor

torstai 9. lokakuuta 2014


Tervetuloa perulaiselle makumatkalle! Ja nyt ei siis tarvitse alkaa metsästämään lentolippuja vaan saapua ihan vaan Helsingin keskustaan. Mahtavaa! :)

Kävimme testaamassa uutta ravintolaa Erottajankadulla, nimeltään Ravintola Pastor. Yksi ravintolan osakkaista on näyttelijä Mikko Leppilampi, joka mitä ilmeisimmin on hänkin siis hyvän ruuan ystävä. :) Ruokalista perustuu pitkälti perulaisiin makuihin japanilaisella ripauksella. Jo pelkästään makuyhdistelmän kuuleminen sai ainakin allekirjoittaneen niin huippuhyvälle tuulelle, ettei tää voinut olla huono ravintola! Eikä muuten ollutkaan. :)

Ravintola sijaitsee entisen Cuba-yökerhon/klubin tiloissa ja sisustus oltiin laitettu aivan uusiksi. Ravintolaan sisään astuessa nenään tulvi ihastuttava tuoreen puun tuoksu. Tila tuntui avoimelta ja vaalea puu teki ravintolan mukavan valoisaksi. Teimme pöytävarauksen maanantai-illalle ja ravintolassa oli mukavaksi yllätykseksi paljon muitakin asiakkaita. Oon kyllä tosi iloinen, että myös me Sirpa ja Seppo Suomalaiset käydään ulkona syömässä arki-iltaisinkin eikä sitä pidetä vaan viikonlopun juttuna. :)

Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja erikoisruokavalio-toiveet otettiin ongelmitta huomioon. Palvelusta jäi kaikenkaikkiaan oikein hyvä fiilis. :) Otimme maistelumenun ja ruoat tuotiin pöytään melko rauhalliseen tahtiin, mutta toisaalta eipä tullut ruokaähkyä ja siksi ruoastakin nautti ihan eri tavalla. Ja ruokahan oli ERINOMAISTA. Suosittelen myös kokeilemaan ravintolan cocktaileja esim. alkudrinkkeinä, tarjoilijoilta saa oikein loistavia suosituksia. Me kokeilimme Goji Martini - cocktaileja ja tarjoilija lupasi virkistävää ja raikasta juomakokemusta. Voin kertoa, että tarjoilija piti lupauksensa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground