Hyvää huomenta, näytät kauniilta, jotenkin tuoreelta

lauantai 4. lokakuuta 2014


Mistä tänään unelmoitaisiin? Kesästä. Tarkemmin sanoen juuri loppuneesta kesästä. Vaikka syksy onkin alkanut yllättävän aurinkoisena ja kauniina, mutta tänään, juuri tälläisenä sateisena syyspäivänä aloin selailemaan läppäristä kesällä otettuja valokuvia ja tuli samantien niin kova kaipuu takaisin kesään, että jos en nyt heti tällä sekunnilla pääse kaukomaille ja hiekkarannalle, tai edes saunaan (!) lämmittelemään, ei auta muu kuin lievittää tätä ikävää katsomalla lisää kuvia kesästä... Koska kesävaatteiden hypistely taitais mennä jo ehkä vähän säälittävyyden puolelle. ;)

Valokuvaaminen on kyllä erityisen mahtavaa hommaa kesällä. Pelkästään jo aurinkoinen sää, sininen taivas ja luonnon vihreys on jo upeaa, mutta erityisesti iloisten ja kesästä nauttivien ihmisten ansiosta kuvat näyttää aina kauniimmilta. Miten se onkin niin, että ihan vaan perusoleminenkin tuntuu jotenkin niin helpolta kesällä. Olen kesän tyttö. Ehdottomasti. :) Suomen kesässä on kyllä mielettömän kauniita hetkiä. Oishan niitä kiva kokea vähän useammin kuin parisen kuukautta vuodesta. :) Kuten eräs maanantainen extempore-kesäretki pyörillä Kaivopuiston rantaan ja lautalla Pihlajasaareen, josta kaunis kesäpäivä jatkui myöhään iltaan. Eikä ollut kiire mihinkään. Ja aurinko paistoi. Ja oli lämmin. Juuuuh kesäpäivät. Kuinka teitä kaipaankaan. :)

Mutta nyt villasukat jalkaan ja lämmin kupponen aamuteetä kouraan ja sohvalle viltin alle. Taidanpa laittaa muutaman kynttilänkin palamaan. No jaa, on tässä syksyssä jotain hyviäkin puolia. <3
TERVETULOA IHANA VÄRIKÄS SYKSY <3

Mikä on sinun paras muistosi viime kesästä?

2 kommenttia:

  1. Moikka, tuli mieleen ihana aurinkoinen ilta rakkaitten ystävien ja viinin ääressä. Hymy nousi huulille:-) Voiko olla parempaa, kun hyvä seura, aurinko ja viini! Arvostus perhettä ja ystäviä kohtaan nousi taas kerran:-) Kiitos kaikille rakkaille:-). Mikä sun kesässä oli parasta?:-). Olisi hauska kuulla :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips! Kiitos kommentistasi :) Oot kyllä aivan oikeassa, mainitsemasi asiat on loistavia asioita kesässä! Mun kesässä parasta oli myös ehdottomasti ystävät ja aurinko ja ihan vaan rento yhdessä olo rakkaiden kanssa <3

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground