Ravintola Kokomo Tikibar & Room

keskiviikko 24. syyskuuta 2014


Nyt kuulkaas löytyi mukava piristys Helsingin ravintolatarjontaan. :)

Uudenmaankadulla sijaitseva Ravintola Kokomo Tikibar & Room on hawaijilaisvaikutteinen tiki-ravintola, joka muuttuu viikonloppuisin myöhäisillan jälkeen baariksi. Ravintola on ollut pystyssä jo pidempään, mutta itse kävin sitä testaamassa ensimmäisen kerran nyt syyskuussa, ah silloin kun oli vielä niin niin kesäistä. :) Kokomo oli oikein hauska kokemus nimenomaan paikkana. Tunnelma on mukavan rento, tikityylinen sisustus ehkä aavistuksen yliampuvaa, mutta kuitenkin hyväntuulista.

Ruuat tuotiin kolmen hengen seurueellemme melkoisen hyvään tahtiin, mutta suuremmalta ähkyltä vältyttiin. Annokset oli sopivan kokoisia, ei övereitä, muttei liian pieniäkään. Hinta-laatusuhde on ravintolassa kohdillaan, välillä on erittäin edullisia ruokatarjouksia, useimmiten burgereista, mutta normihintaiset ruuat eivät ole nekään hinnalla pilattu. Ruoka oli ihan ok, ei mikään superällistyttävän upea elämys, mutta ihan ok. Mutta mitäpä tuo! Kokomo toimii aivan loistavasti illanviettopaikkana esim. kavereiden tai poika-/tyttöystävänkin kanssa cocktaileja hörppien. Eikä ruoka siis huonoa ollut. Ravintolan tarkoitus ei ole ollakaan mikään Michelin tähti-ravintola vaan tarjota leppoisaa fiilistä ja siinä samalla maukkaita eksoottisia cocktaileja ja tiki-vaikutteista ruokaa. Voin sanoa, että ravintolan idea toimii. :)Puuhiiligrillattuja chilimarinoituja jättikatkarapuja 
vartaassa ja gratinoitua vihersimpukkaa paprika-mojokastikkeessa, lime-jogurttidippiä ja sriracha-majoneesia (alkuruoka)

 Beef Tataki eli Wasabi-seesamilla maustettua härän sisäfile -tatakia, 
wasabimajoneesia sekä thaisalaattia (alkuruoka)
Puuhiiligrillattua karitsan karetta, Kokomon perunaa, grillattuja kasviksia ja tummaa rommikastiketta (pääruoka)


Singapore Sling

Tämän drinkin nimeä en muista, mutta kyseinen maitopohjainen drinkki sisälsi mm. lakritsia ja tuoretta ananasta. Vähintäänkin mielenkiintoinen yhdistelmä, mutta AIJAIJAIJAI TOIMII! Taivaallisen hyvä drinkki. :)


2 kommenttia:

Proudly designed by Mlekoshi playground