Stuck with the flu... mutta kohta tapahtuu jotain tosi kivaa!

torstai 20. maaliskuuta 2014


Tässä sängynpohjalla flunssan kourissa nyhvätessäni fiilistelin kulunutta maaliskuuta ja sitä kuinka lumet suli, kevät tuli ja aurinko ilmestyi esiin... ennen sitä takatalvea siis :)

Sairaana oleminen on kyllä maailman karseinta hommaa...
Aamupalani tänään

Mutta haluan erityisen kovasti tsempata tämän taudin yli, koska jotain tosi kivaa on tapahtumassa! Siis sen piakkoin tapahtuvan parantumisen lisäksi tietenkin :) Mainitsin jo aiemmin että olen sairaanhoitaja. Teen 3-vuorotyötä ja vapaapäivät sattuvat välillä arkipäivillekin ja joskus saa nauttia melko pitkistäkin vapaista. Mutta miksi odotan tulevaa vapaata erityisen paljon?!?

Koska me ollaan lähdössä ensi viikolla Alpeille laskettelemaan, je
eee!!! Tarkemmin siis Sveitsin Zermattiin.


kuva täältä

Ensimmäinen kerta ikinä Alpeilla. Mieheni on lasketellut jo useamman vuoden ja koska itsekin olen nyt pari vuotta pyörinyt (välillä kirjaimellisestikin) laskettelun ihmeellisessä maailmassa, niin miksei! Miksemme lähtisi valloittamaan upeita jylhiä Alppien rinteitä! Odotan reissua todella paljon, hieman jännittää, mutta uskon että kyllä siellä pärjään. Onneksi lumi on pehmeää :D

Kuuluisat viimeiset sanat :)

kuva täältä

Tässä vaiheessa ei kannata tietenkään mainita sitä kertaa kun kaaduin Messilässä ankkurihissistä poistuessani ja laskin päin puuaitaa ja sukseni jäi jumiin aitalautojen väliin. Siis sellaisiin tosi kapeisiin aitalautojen väliin. Joihin ei oikeesti voi suksi edes kunnolla mahtua. Mutta mulla mahtui. Ja mono ei tietenkään irronnut suksesta. Ja avomieheni joutui tulla irroittamaan minut aidasta. Ohoh. HUPS. :D


Alppeja odotellessa!Mutta nyt päikkäreille nenäliinapaketti kainalossa, mistä tätä räkää riittää... Jos jollakin on hyviä vinkkejä nopeampaan toipumiseen tai miten sairaspäivät saa kulumaan kivasti, saa kertoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground