Antibiootteja ja mustikkasmoothieta

maanantai 24. maaliskuuta 2014


Flunssa ja kurkkukipu puskee edelleen päälle... joten lääkäri määräsi lisää sairaslomaa ja nyt ruokimme tautia antibiootein. Eli täällä makoilen vieläkin nenäliinojen keskellä sängyn pohjalla - ja vuorotellen sohvalla. Jee. Onneksi on hyvä kirja (Bridget Jones, edelleenkin parasta hömppää!), Sinkkuelämää-leffat, ihana pieni koiruli kainalossa ja nykyään blogi, jota kirjoittaa... :) Aika menee sängyn pohjalla huomattavasti mukavammin. :) Nyt vaan peukut ja polvet ja jalat pystyyn, että tauti helpottuu ennen kolmen päivän päästä olevaa Alppien reissua!! Miten voikin olla NÄIN (!!!) huono ajoitus taudilla...


Kasviskeittoja on tullut viime päivinä nautittua ihan kiitettävästi, mutta kuten edellisestä postauksesta tuli jo ehkä ilmi, erilaisilla smoothieilla on myös suurehko paikka sydämessäni, ollut jo pitkään. :)

Suosin terveellisiä vitamiinipommeja; marja- ja hedelmäsmoothieita, joissa on puhtaita raaka-aineita ja ravintoaineet tallella. Ja suosin myös niiden proteiinipitoisempia versioita maitorahkalla yms.


Uutena tuttavuutena ovat tulleet ihanat superravinteikkaat vihersmoothiet. Ne vielä kokeiluasteella.. etsin yhä sitä tajunnan räjäyttävää makuyhdistelmää. Jos sellaisen voi vihersmoothiesta ylipäätään löytää, haha! :D


Haluankin nyt jakaa kanssanne taas yhden hyvin helpon ja ihanan smoothie-reseptin. Olkaatte hyvä!

MUSTIKKA-BANAANISMOOTHIE
(1:lle)

kourallinen tuoreita mustikoita
1/2 banaani
pieni pala inkivääriä
n. 2dl maustamatonta luonnonjogurttia


Kaikki sekaisin tehosekoittimeen ja surrurrur!
Koristeeksi ja toki syötäväksikin sitruunamelissaa.


Ja tässä vielä ohje aivan ihanaan ja helppoon vähän terveellisempään herkkuun, joka on yksi suosikeistani. :) Ihan taivaallisen hyvää!!

TURKKILAISTA JOGURTTIA MUSTIKOILLA

turkkilaista jogurttia
tuoreita mustikoita
hunajaa
mantelilastuja, joita on paahdettu hetki kuivalla pannulla (=ilman rasvaa)

Kokoa aineksista haluamasi kokoinen annos ja nauti!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground