Terveelliset ruisnapit pesto-tomaatti-mozzarella täytteellä

keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Hyvä ruoka on lähellä sydäntäni ja uudet ruokakokemukset, erityisesti terveelliset sellaiset, tuovat hymyn huulille tälle bloggaajalle. Reseptejä on tullut postailtua blogissa jo jonkin verran ja ajattelinkin aloittaa blogissa nyt Terveelliset reseptit - postaussarjan. Miltäs se kuulostaa? :) Postaussarjaan laittelen niin vanhoja hyviksi todettuja reseptejä kuin myös uusia hyviä tuttavuuksia.

Totuushan on, että syödä pitää ja se on ihanaa. Uudet makuelämykset on sitä parhautta! Oon huomannut, että kun syö fiksusti ja terveellisesti, omaa kehoa kuunnellen, koko kroppa ja mielikin voi paremmin. Ihanan simppeliä. :) Esimerkiksi vaaleat viljat saavat vatsani turpoamaan ja voimaan huonosti, joten vältän niiden turhaa syömistä ja suosin sen sijaan täysjyväviljoja. Tadaa, hyvinkin simppeliä! Ja psst, kerron teille pienen salaisuuden: perusarkiruoastakin on helppo tehdä terveellisempää ja huippuhyvää. :)

Mutta nyt höpinät sikseen ja aloitetaan ensimmäisellä reseptillä! Näitä terveellisiä ruisnappeja tein kerran illanistujaisiin. Nam. :)



AINEKSET:
ruisnappeja
vihreää pestoa
tuoretta basilikaa
kirsikkatomaatteja
mozzarellaa
mustapippuria myllystä

Valmista ruisnapit melko lähellä tarjoilua.
Leikkaa mozzarellasta ja kirsikkatomaateista pieniä viipaleita.
Laita jokaiselle ruisnapille teelusikallinen pestoa, 1-2 basilikan lehteä ja päällimmäisiksi kirsikkatomaatti- ja mozzarellaviipaleet.
Rouhi päälle vielä mustapippuria myllystä.


BON APPETIT :)




2 kommenttia:

Proudly designed by Mlekoshi playground