Talvi-ihon pelastajat

torstai 5. helmikuuta 2015


Täällä sitä edelleen toipuillaan superflunssasta, kipeämpänä kuin aiemmin antibiootista huolimatta... Tänään peilistä omaa pärstääni kauhusta katsellen ja loputtomasta niistämisestä kärsineitä nenänpieliä rasvaillen tulikin mieleen, että nyt olisi sopiva aika höpötellä hieman talvi-ihonhoidosta!

Tänä talvena kun kelit on vaihdelleet radikaalisti kylmästä lämpimään, ainakin itselläni iho on saanut kärsiä seuraukset. Käytin pitkään apteekista saatavaa Humektan-voidetta ihotautilääkärin suosittelemana ja tuo rasva toimikin mulla todella pitkään, mutta tänä talvena se ei enää yksinkertaisesti riittänyt kosteuttamaan ihoa tarpeeksi. Sekaihoni on kuivunut kuin sahara, joten kosteusvoiteita jos jonkinlaisia on ollut kokeilussa ja silti iho on ollut edelleen välillä kuin hiekkapaperia tai rasvoittunut liikaa liian tuhdeista kosteusvoiteista... Tuli pieni epätoivo eikö mitään ratkaisua tähän löydy, mutta en ilmeisesti toivonut liikoja, koska ratkaisuhan nimittäin löytyi, tralalallallallaa mahtavaa! :)


Oman talvi-ihoni pelastajaksi ratsasti suomalainen luonnonkosmetiikka sekä vanha tuttuni Clinique! Kylppärinkaapissa töllöttävät tällä hetkellä EkoPharman mustaherukka-naamio, EkoPharman tyrni-kasvoöljy sekä Cliniquen Dramatically Different Moisturizing Lotion +. Enkä vois olla tyytyväisempi, jes! :)

Seison tämän pyhän kolminaisuuden takana juurikin käyttökokemukseni perusteella ja voin suositella niitä lämpimästi kaikille. Tietysti jokaisen iho on aina erilainen ja samat tuotteet saattavat toimia toisella paremmin kuin toisella, mutta itselläni nämä toimivat paremmin kuin hyvin. :)






EKOPHARMA MUSTAHERUKKA-NAAMIO

Olen nyt käyttänyt naamiota 1-2 kertaa viikossa reilun kuukauden ajan pahimpaan talveen ja oon ehdottoman vakuuttunut naamion tehokkuudesta. Naamiota voi käyttää normaalin kasvonaamion tapaan (annat vaikuttaa 15min, huuhtelet pois), mutta itse oon vallan hullaantunut käyttämään naamiota yönaamiona, jollaiseksi se myös soveltuu mainiosti. Voiko olla enää näppärämpää; levität naamion illalla puhdistetuille kasvoille ja huuhtelet aamulla pois! Naamio on koostumukseltaan melkeinpä voiteen kaltaista, ihanan kevyttä, joten ei ole pelkoa, että naamio löytyy tyynyliinaltasi seuraavana aamuna. :)

Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen huomasin selkeän eron ihossa, kuivuus helpotti heti ja iho tuntui kuin uudelta. Ja todellakin tasapainossa olevalta.

Kaikki EkoPharman tuotteethan ovat siis suomalaista luonnonkosmetiikkaa. :) Tässä naamiossa on käytetty mm. mustaherukoista saatavaa siemenöljyä, joka sisältää runsaasti c-vitamiinia ja omega3 -rasvahappoja. Samalla kun naamio kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti, se myös rauhoittaa, heleyttää ihoa ja vähentää esim. kasvojen punoitusta.






EKOPHARMA TYRNI Q10 KASVOÖLJY

Toiseksi ihonhoitotuote-suosikikseni näin talviaikaan on noussut EkoPharman tyrni kasvoöljy, jota olen myös käyttänyt nyt reilun kuukauden ajan.

Tyrni sisältää runsaasti vitamiineja, flavonoideja, hiven- ja kivennäisaineita, joilla kaikilla on ihoa ravitseva vaikutus.

Tyrnin lisäksi öljyssä on käytetty ihon kosteutukseen ja kiinteytykseen vaikuttavia korkealaatuisia raaka-aineita, mm. ubikinoni Q10, hyaluronihappoa, merilevää, aloe veraa sekä ihoa suojelevia antioksidantteja kuten vihreää ja valkoista teetä.

Ensinnäkin 50ml öljypullo on erittäin riittoisa ja itse tuote, oijoijoi ihan paras lisä esim. päivävoiteen kaveriksi näin talviaikaan, erityisesti kovilla pakkasilla.

Koska itselläni on sekaiho ja paikoittain siis rasvoittuvaisuuteen taipuva iho, niin tietenkin ensimmäiseksi mietin sopiiko öljy iholleni ja kiilteleekö naamani Lappiin asti sitä käyttäessäni. Mutta eipä muuten kiillellyt ja kylläpäs juu öljy sopii sekaiholle!

Ohjeiden mukaan öljyä voi käyttää sellaisenaan tai lisättynä päivä- tai yövoiteen joukkoon. Itselleni öljy sopii ehdottomasti parhaiten päiväkäyttöön. Öljy on todella riittoisaa ja ihan pieni määrä riittää jo tuomaan lisäkosteutta iholle. Oon itse käyttänyt öljyä niin, että oon sekoittanut muutaman tipan öljyä päivävoiteen joukkoon, jonka jälkeen levitän päivävoiteen kasvoilleni. Öljy tehostaa kosteuttavan päivävoiteen vaikutusta ja toimii näin lisäboostina ainakin omalle iholleni parhaiten. :) Ihan loistava lisäapu korppuiholle pakkaspäivinä. Toimii!





CLINIQUE DRAMATICALLY DIFFERENT MOISTURIZING
LOTION +

Sitten vielä sydämeni vienyt ihonhoitotuote nro 3, Cliniquen Dramatically Different Moisturizing Lotion +. Minun päivävoiteeni. Juuri täydellinen sekaiholleni, ei liian rasvainen, mutta juuri sopiva pitämään ihoni kosteana. Imeytyy melko nopeasti eikä jätä naamaa kiiltäväksi. Sopii hyvin meikkivoiteen alle. Tykkään. Tykkään ihan superpaljon!


EkoPharman tuotteita myyvät pääasiassa kauneushoitolat. Omat EkoPharmani on kauneushoitola Day Spa Yadesta ja suosittelen ehdottomasti myös kokeilemaan siellä EkoPharma-luomukasvohoitoja! Ihan täydellinen kasvohoito, en voi tarpeeksi ylistää. Tekee ihmeitä iholle!

Pieni linkkivinkkitästä klikkaamalla pääset lukemaan aiemman postauksen tuosta ihanasta kasvohoidosta.

Ja puhutaanko onnellisesta yhteensattumasta... tässä luomukasvohoitoja ylistäessäni Day Spa Yadessa on helmikuun kampanjana tarjous EkoPharma-kasvohoidoista. :) Japadapaduu, ihan mahtavaa!! :)









MITKÄ ON SUN LEMPPARI IHONHOITOTUOTTEET TALVELLA?

2 kommenttia:

  1. Moikka! Kiitokset hyvistä vinkeistä. :) Oon itse käyttänyt talvella kosteuttavia kasvonaamiota samaan tyyliin kuin sinäkin kuuriluontoisesti ihon kuivuuden mukaan, ne on ihan parhaita! Luomukasvohoito kuulostaa kyllä superhyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipsan ja kiitos kommentistasi! Kiva kuulla, että vinkit oli hyödyllisiä :) Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan luomukasvohoitoa, oon siihen edelleen ihan myyty! :)

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground