Mitä reissun jälkeen

maanantai 16. helmikuuta 2015


Univelka. Kroppa rikkipoikki. Muutama mustelma. Hieman kröhäinen olo. Muutama bratwursti liikaa. Hämmentynyt olo kaikesta siitä saksankielen kuulemisesta ja sen ymmärtämättömyydestä. Se niistä lukion saksankursseista... ;)

Mutta sitten se ihana aurinko (joka onneksi odotti meitä reissun jälkeen kotonakin). Lämpö. Itävallan kauniit alppimaisemat. Kauniit alppikylät. Lumi. Ja ne monen monet laskut uusissa alppirinteissä. Ne haastavat laskut, joista tuli selviydyttyä kokemusta ja monen monta oppia rikkaampana. Vaikka sairastelu varjostikin reissua ajoittain turhankin paljon, niin siitä huolimatta jäi reissusta ihan mahtava fiilis. :)

Tänä aamuna oli reissun jälkeen ensimmäinen kiireetön aamu. Pitkät yöunet. Ai että, omassa sängyssä pötköttäminen vielä pitkään heräämisen jälkeenkin on sitä parhautta. Hyvitin pitkän hetken aamuteelle ja halin läkähdyksiin asti koirulia, joka palasi eilen hoitopaikasta. Miten sitä karvaturria voikin tulla niin kova ikävä jo viikon aikana. On se rakas.

Tulossa siis pian kuvia ja tarinoita Itävallan reissusta! Mutta ensin lötköttelyä ja auringosta nauttimista... Ihanaa. ♥ 


IHASTUTTAVAA VIIKON ALKUA ♥ 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground