When life gives you berries

lauantai 31. tammikuuta 2015


Kaunista lauantai-aamua :)

Tänä aamuna heräsin vapaapäivään suurta tarmoa täynnä, itse asiassa niin suurta tarmoa että yllätin itsenikin! Poden jo toista flunssaa lyhyen ajan sisään, mutta pomppasin aamulla sängystä ylös nenäliinapakettini kanssa kuin ohjus. :) Koska tämän aamun ykkössana, tulkoon tämä yllätyksenä monille, on PAKASTIN. Uskotteko kuinka iloinen voi pieni naisihminen olla sellaisesta asiasta kuin pakastin! Edellisessä kämpässä sellaista ei ollut, joten se tarkoitti tälläiselle marjojen suurkuluttajalle tuoreiden marjojen, toisin sanoen kalliiden marjojen ostamista viikottain läpi vuoden ja marjojen supernopeaa käyttämistä koska niiden säilyvyys varsinkin näin talvella ei ole mikään päätä huimaava.

Mutta nyt löytyy pakastin ja pakastimesta sellainen määrä marjoja, että heti aamulla noustuani ja vedettyäni pörröiset kotitossut jalkaani melkeinpä tanssahdellen askeleeni käyvät kohti keittiötä ja marjataivasta! Minkäs smoothien sitä tekisi tänä aamuna, lallallallallaaa... :)

Tänä aamuna smoothielasiin päätyi ihanan marjaisa vitamiinipommi.SMOOTHIEAINEKSET:

vadelmia
mustikoita
mansikoita
loraus luonnonjogurttia
1 vaniljan makuinen proteiinirahka

Laita marjat, rahka ja jogurtti tehosekoittimeen ja surrauta valmiiksi.

Psst.. Kun käytät jäisiä marjoja, smoothiesta tulee superraikas. :)
Mutta nyt aivot kaipaavat pientä torkkunappulaa kaikesta tästä aamun energisyydestä (ja viime yön huononlaisista räkänokka-unista), joten taidan hautautua tästä sohvalle smoothieni kanssa ja vaan löhötä. :) Ihanaa viikonloppua kaikille ♥


Mitäs muuten tykkäätte blogin uudistuneesta ilmeestä?2 kommenttia:

 1. Saisiko muita hedelmä tai marjapohjaisia smoothie reseptejä?
  Uusi ilme on tosi kiva. Tykkään kovasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Ja kiitos postaustoiveesta, smoothieohjeita tulossa taas piakkoin. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground