The Good Morning

lauantai 10. tammikuuta 2015


Onni. Se sana tuli ensimmäisenä mieleen kun avasin silmäni aamulla uudessa kodissa, lämpimän untuvapeiton alla. Se on jännä miten pienistä asioista voikaan tulla iloiseksi. Tai onhan tää aika iso asia, onhan meillä kirjaimellisesti nyt isompi uusi asunto, josta tykätään ihan valtavasti. :)

Muutto meni porukalla todella näppärästi, kiitoksia kaikille vahvoille ja vikkelille apukäsille! :) Meidän asuntohan on siis uudisrakennus-kohde, muutettu liiketilasta huoneistoksi. Asunto onkin meidän makuun juuri sopivasti ihanan erilainen isolla maisemaikkunalla ja tietenkin asuntoon tehty kaunis ja moderni täysremontti on pelkkää plussaa. Mutta edes asunnon ihanuus ei auttanut siihen, että muuton jälkeen seurasi alkuun loputtomalta tuntuva soittorumba erinäisistä asuntoon liittyvistä ja juurikin meistä riippumattomista asioista... Nyt on kuitenkin mahtava fiilis kun vihdoinkin asiat alkaa olla ehkä jotenkin mallillaan. Tässä välissä selvennän vielä, että päätettiin asua yhä siis vuokralla, koska se sopii meille loistavasti tähän elämäntilanteeseen. Kaiken soittorumban jälkeen on myös edelleen vahvasti sellainen olo, että asunto on jokaisen vaivannäön arvoinen. Rakastan tätä kotia. :)

Jep. Onni.

Nyt kun vanhat ja uudetkin tavarat on alkaneet pikkuhiljaa löytää paikkansa, alkaa koti näyttämään jo kodilta. Meidän kodilta. <3 Vielä en kuitenkaan ottanut kuvia asunnosta, vaan tähän hetkeen tuntui myös sopivalta kuvat, jotka tuli otettua nyt joulun aikaan maaseudulla. Vaikka jälleen kerran lumet on ehtineet taas vesisateiden myötä melkein kadota täältä pääkaupunkiseudulta odottamaan todennäköisesti ensi talvea, niin näistä kuvista löytyy vielä sitä häikäisevää talven taikaa. Lunta, pakkanen ja aurinko. Juuri sitä millainen talven tulisi olla. Niin että se saa hymyn nousemaan korviin asti ja aikuiset ihmisetkin leikkimään lumisotaa. Onni. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground