Tekoturkishattu

maanantai 22. joulukuuta 2014


Ennen Sveitsin reissua kaupoissa pyöriessäni tuli sattumalta vastaan North 66° - tekoturkishattu, johon heti iskin silmäni. Oltiin lähdössä Alpeille, jossa mitä suurimmalla todennäköisyydellä pää joutuisi kestämään pakostakin kylmempiä ilmoja, joten päätäni lähti suojaamaan tämä ihanan lämpöinen hattu. :) Rinteessä toki suhailin suksilla tuttuun tapaan turvallinen kypärä päässä!

Hatun merkki oli ainakin mulle vieraampi, mutta myyjä kertoi merkin olevan islantilainen ja merkiltä löytyy erityisen lämpimiä vaatekappaleita mm. kalastajille ja muille erityisen kylmissä oloissa heiluville tyypeille. Siis enemmän kuin passeli lätsä tälle tytölle! Ja eipä muuten pää palellut Alpeilla. :)

Sisäpuoli on todella lämmintä ruskeanharmaata tekoturkista ja ulkopuoli on valkoista huopaa. Voinen sanoa, että todella miellyttävän tuntuinen päässä. :) Ja oli muuten reissussa tosi hyödyllinen tyynyn korvaaja lentokoneessa ja junamatkalla! Hatulle tuli käyttöä samantien täälläkin nyt kun vihdoin tuli sitä lunta ja ihanat pikkupakkaset. <3

MITÄS TYKKÄSITTE KARVAHATUSTA? :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground