December Dreams

keskiviikko 3. joulukuuta 2014


Se ois sitten talviloma!! Ja huomenna lähtö reissuun. :)

Alpit ja Sveitsin Zermatt kutsuu! Sukset ja lasketteluvaatteet on jo pakattu, nyt sitten vielä loput lämpimät igluvaatteet matkalaukkuun ja huomista odottamaan. Tämä päivä onkin mennyt aikalailla hillittömiä silmäpusseja tervehtien yövuoron jälkeen, unethan jäi sopivasti parin tunnin mittaisiksi remppamiehen takia, joka ei tietenkään voinut tulla mittailemaan meidän tulevaa ex-kämppää milloinkaan muulloin kuin tänään, mutta yllättäen kämppään ilmestynyt mukava ja iloisesti höpöttelevä mittaajamies saikin kuin saikin tämän sumupään heräämään ihan kiitettävästi. :) Joten eikun pakkailemaan ja viime hetken juttuja hoitamaan!

Kämppä näyttää tällä hetkellä melkolailla kuin pyörremyrskyn jäljiltä ja kun istuin lattialla pakkailemassa matkalaukkua uusi karvalakki päässä (on muuten HIENO ja lämmin!!), pieni epätoivo iski jälleen kerran, että miten ihmeessä saan kaikki mahtumaan taas mukaan... Mutta pakkohan sitä on olla tarpeeksi vaatetta mukana jos siellä yllättääkin jäämies-kelit. Niin! :)

On varmaan hassua totutella yhtäkkiä oikeaan talveen Alpeilla kun täällä Helsingissä ei ole vielä lumisesta talvesta taikka jäätävistä pakkasista tietoakaan... Mutta pianhan sen näkee! Huomenna lento Geneveen lähtee Helsinki-Vantaalta heti aamusta klo 8 ja Genevestä matka jatkuu vielä noin 4 tunnin verran junalla Zermattiin. Perillä meitä ilahduttaa viikon verran tunnelmallinen alppikylä, lumiset maisemat ja 200km laskettelurinteitä. Jes! Tykkään. :)

Nähdään viikon päästä, moikkamoi!!

Kuvat viime kevään alppireissulta Sveitsistä, Zermatista


Vielä lopuksi iloisia hemmottelu-uutisia!!

Kauneushoitola Day Spa Yadessa on ensi viikon ti 9.12 aivan loistava EkoPharma - tapahtumapäivä, jolloin Maria ja Anna tekevät EkoPharmaExpress-kasvohoitoja tutustumishintaan 39euroa /30min! EkoPharman tuotteet on valmistettu luomupohjaisista raaka-aineista korkealla kotimaisuusasteella ja pääraaka-aineina käytetään suomalaisia luomumarjoja. Kannattaa olla nopea, aikoja on rajoitetusti! Päivän aikana on tarjolla myös luomuherkkuja ja glögiä. Nam! Ja päivän aikana tehdyistä tuoteostoksista saa -10% alennuksen. Mahtavaa!

Itse olen tuolloin vielä suhailemassa alas Alppien rinteitä, joten pääsen testaamaan kasvohoitoa vasta myöhemmin, odotan kyllä kovasti. :) Sinne siis pakkasenpunaisin poskin reissun jälkeen!TÄSTÄ PÄÄSET DAY SPA YADEN NETTISIVUILLE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground