Luomua iholla

perjantai 19. joulukuuta 2014


Odotin tämän viikkoista ripsihuoltoa kuin kuuta nousevaa, koska sattuipas käymään niin että suurin osa ripsienpidennyksistäni eivät halunneetkaan palata takaisin pimeään sateiseen Suomeen alppireissulta vaan jäivätkin tekemään lähempää tuttavuutta Sveitsin rinteisiin viime viikolla.. :D Ymmärrettävästi Alppien talvinen ilmasto teki pienet tepposet räpsyttimille ja ankarampien sääolosuhteiden vuoksi muutama rivimies pääsi tipahtamaan räpsyrivistä reissun aikana pois.

Mutta nyt on taas säihkysilmät kunnossa! Oon lisäksi nyt parin edellisen kerran ripsihuollon yhteydessä ottanut samalla kulmien värjäyksen. Senkin ensimmäistä kertaa ikinä. Silläkin uhalla, että pelkäsin että silmiäni koristaa kohta kaksi pikimustaa karvamatoa. :D Olen vaaleaverikkö, joten kulmakarvanikin on luonnostaan melko vaaleat. Kulmakynää olen toki käyttänyt, mutta ilman sitä, jep olen elänyt aika näkymättömillä karvariveillä. Itse pidän siitä, että ammatti-ihminen valitsee juuri minun kasvoilleni sopivan värin kulmiin. Koska suoraan sanottuna en kyllä luota omiin taitoihini yhtään kulmien kotivärjäyksessä, voisin jo melkein toivottaa ne pikimustat karvamadot asustelemaan naamatauluuni... :D Mutta on se vaan niin, että kulmien kestovärjäys ei ainoastaan nopeuta arkea ja meikkaamista, vaan näkyvämmät, mutta kuitenkin luonnollisen väriset kulmat kehystää kasvoja ja tuo niihin särmää tosi kivasti. Kyllä, tästä lähtien vannon ripsienpidennyksien lisäksi ehdottomasti myös kulmien värjäyksen nimeen. Hurraa! :)


Ja jos en ollut jo mukamas tarpeeksi iloinen edellä mainituista asioista, niin tulinpas vielä iloisemmaksi ihanaakin ihanammasta kasvohoidosta. Siis I-H-A-N-A-S-T-A. Suosittelen sitä enemmän kuin jopa mun tämän hetken lemppariruokaa ja voin sanoa, että tykkään tofusta TODELLA paljon!

Mulla on aina ollut hieman ristiriitainen suhde kasvohoitoihin ja jokseenkin pienellä varauksella oon antanut vieraan ihmisen koskea kasvoihini, ehkäpä siksi että nuorempana kärsin huonosta ihosta. Vaikka nyt vanhempana iho on parempi, niin silti on pieni kynnys lähteä edelleen kasvohoitoon. Noh voin vilpittömästi sanoa, että tuo kynnys madaltui nyt aika huimasti. :)

Käydessäni Marian luona luottokauneushoitolassani Day Spa Yadessa ripsihuollossa, otin sen yhteydessä EkoPharma - luomukasvohoidon. Itse asiassa innostuin ja hurahdin siihen jo heti silloin kun tästä kyseisestä kasvohoidosta ensimmäisen kerran kuulin!

Miksi?

Koska EkoPharma-tuotteiden pääraaka-aineena on suomalaiset luomumarjat. Kotimaisuus ja luonnontuotteet kunniaan, mahtava juttu! :) Suomen ankarissa olosuhteissa nämä meidän ihanat arktiset marjat ovat keränneet ainutlaatuisen voimansa auringon valosta ja puhtaista vesistä.

EkoPharman tuotteiden teho perustuu bioaktiivisuuteen eli tuotteen sisältämät kasvipitoiset aineet pääsee imeytymään hyvin ihosolujen solukalvon läpi.

Tuotesarjaa on ollut kehittelemässä mm. kosmetologeja, lääkäreitä, hoitajia sekä kemistejä ja he ovat saaneet aikaan todella ammattitasoisen ja luonnonmukaisen hoitosarjan herkälle iholle. Tuotesarja sopii loistavasti myös raskaana oleville, hajusteallergisille sekä atoopikoille.

Day Spa Yadessa on käytössä kolme eri EkoPharma - hoitotuotelinjaa.

Mustaherukka

herkälle ja couperoottiselle iholle
Vadelma

pintakuivalle sekaiholle
Tyrnimarja

ikääntyvälle iholle, mutta tyrnimarjatuotteet sopivat loistavasti myös kirkastamaan, eheyttämään ja kosteuttamaan nuoremmankin ihoaKasvohoidossa käytettävät tuotteet valitaan tietenkin aina ihotyypin ja myös asiakkaan toiveiden mukaisesti. :)

Mikä oli kasvohoidon tulos?

Maria valitsi minulle kasvohoitoon sekä mustaherukka-sarjan tuotteita että tyrnimarja-sarjan tuotteita. Itselläni on sekaiho, mutta ihoni on todella ohut ja herkkä ja oli nyt alppireissusta entistä enemmän kuivunut. Voin sanoa, että Maria valitsi juuri täydelliset tuotteet iholleni, koska kasvohoidon tulos näkyi hyvinkin selkeästi seuraavana päivänä; mulla oli kuin uusi iho! Iho on mielettömän kuulas, pintakuivuus kadonnut, iho tuntuu kevyeltä ja kirjaimellisesti uudistuneelta. :)

Ja mikä parasta, tässä kasvohoidossa on panostettu erityisen paljon myös hierontaan. :) Iso tykkäys!

EkoPharma-kasvohoidon kesto on 1h ja sisältää alkupuhdistuksen, lämminkivihieronnan (!) decolteelle, kuorinnan, rentouttavan kasvohieronnan sekä hoitonaamion. Ja voin sanoa, että nuo hieronnat... ai että!! Todellakin saa rahoillensa vastinetta. :) Tästä tuli ehdottomasti mun luottokasvohoito. <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground