Hurmaavat maksimekot

tiistai 1. heinäkuuta 2014


Maksimekot on kuuluneet vahvasti suosikkivaatteisiini aikalailla viime kesästä lähtien. Joskus vaatekriisin kohdatessa voisiko olla helpompaa ratkaisua kuin vetäistä ihana ja ennen kaikkea mukava maksimekko liehumaan päällensä. :) Vaatekaappiini onkin kerääntynyt ihanuuksia jo "muutama" ja ne on olleet melko ahkerassa käytössä niin täällä kotimaassa kuin reissuillakin. Oikeastaan superahkeraan reissuilla. Täällä kotona kun usein säät on olleet hieman maksimekon käyttöä vastaan, mutta onhan se jonkinlainen kesä meilläkin... :)







Viimeisin hankintani on Vero Modan musta trikoomaksimekko, joka on ihanan imarteleva mutta rento ja sopii loistavasti arkeen. Ja mikä parasta mekko maksoi vaan 12,95e. :)




Itseäni ihastuttaa aivan valtavasti maksimekoissa myös boheemi-tyyli. Joten toivelistallani onkin - ei ehkä niinkään yllättäen - boheemi-tyylinen maksimekko. Ihanan tyttömäinen ja yksinkertaisesti vaan viehättävä. :) Joten etsintätutka päälle alennusmyynteihin ja loppukesän "shoppailu"matkaa odotellessa.. :)


Esimerkiksi tämä olkaimeton mekkoihanuus pääsi ehdottomasti toivelistalleni.



IHASTUTTAVAA VIIKON ALKUA! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground