Aurinkoterapiaa

tiistai 8. heinäkuuta 2014


Aurinko. Lämpö. Pyöräretki. Piknik merenrannalla. Auringonlasku. Aaaaah. Ihana kesä. Ihana loma. <3 Nyt on kuulkaas niin, että tämä typykkä on erityisen rentoutunut. Levollinen. Onnellinen. Kiitos kesä, aurinko ja lämpö. :) Ja vielä on kesää jäljellä, täydellistä. :) Eipä haittaa yhtään, että loma on ohi ja huomisesta alkaen on taas hetki töitä. Elokuussa koittaa seuraava loma, jolloin suunnitelmissa on viikon reissu New Yorkiin! Sitä ennen olisi vielä töiden ohella tiedossa hieman Pori Jazzeja ja suvun vuotuisia grillikekkereitä ja muuta pientä kivaa mitä kesään mahtuu... Aaaaah. Ihana kesä. <3











Eksyttiin eräällä pyöräretkellä auringonlaskun aikaan Ravintola Meritallin terassille töölöön, suosittelen! Hauska terassi aivan merenrannalla, sisäterassillakin on mahdollista olla jos ei halua ulkona istua. Ja juomat on todellakin kohtuu hintaisia.

Pyörällä on tullut suhailtua tässä lomalla jos jonkinlaista matkaa ja on ollut hauska huomata, että kotoa Munkkiniemestä hilpasee pyörällä näppärästi vaikka Kaivariin asti ja ympäri Helsinkiä, esim. Lauttasaaren upeille rantakallioille piknikille. :) Sitä jotenkin välillä tulee unohtaneeksi kuinka kaunis Helsinkikin on, onneksi se muistuu mieleen viimeistään näin kesäisin. :) Pyöräretki Helsingin rantoja pitkin auringonpaisteessa kesävaatteet liehuen ja matkaeväinä repussa suomalaisia täydellisen maukkaita mansikoita. Aika täydellistä sanoisin.





2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kävin kurkkaamassa blogiasi, kauniita kuvia ja ihastuttava koiravauva! :)

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground