Kesäloma

perjantai 4. heinäkuuta 2014


Kyllä lomalla on ihanaa. :) Tämän kesän ensimmäistä lomaa on tullut vietettyä jo jonkin aikaa, miten lomat meneekin aina niin nopeesti.. kohta on paluu jo takaisin arkeen ja töihin! Säätkään ei ole olleet mitä parhaimmat, mutta nyt vihdoinkin on luvattu viikonlopuksi aurinkoista ja lämmintä säätä, ihanaa... :) Mutta sadekeleistä ja viileydestä huolimatta loma on silti tuntunut lomalta. :)

Käväistiin lomalla heti alkuun lepuuttamassa mieltä ja kroppaa avomiehen vanhempien luona. Hypättiin junaan ja matkustettiin koirulin kanssa maalle, jossa sopivasti aurinkokin helli meitä. Luonnon helmassa on kyllä niin rentouttavaa. <3 Herkullista grilliruokaa tuli myös popsittua melkoisen ahkeraan ja olokin oli sen mukainen reissun jälkeen, heh! :D Nyt salitreenit ja lenkit kutsuu taas!

Kesä on aina ollut lempparivuodenaikani. Osaksi siksi, että parhaimmat muistot useimmiten on liittyneet kesään. Ja itse nautin suunnattomasti lämmöstä, auringosta, vihreydestä ja ihmisten iloisuudesta enkä niinkään kylmästä ja pimeästä talvesta. Vaikka talvessakin on kyllä hyvät puolensa, sitä en kiellä.. :)

Parasta kuitenkin kesässä on

- jätskikioskit (vaikka maitovammaisena =laktoosivammaisena irtojätskivalikoima on hävyttömän pieni ja päädyn aina valitsemaan samoja makuja)

- ei tarvitse käyttää sukkia!!

- voi kävellä rannalla paljain jaloin <3

- ei kerrospukeutumista! (paitsi tänä kesänä...)

- piknikit

- aurinko, merenranta, työmatkatkin on miljoona kertaa ihanampia kun aurinko paistaa ja on lämmin :)

- ystävien, rakkaan ja perheen kanssa oleilu ihanassa säässä tekemättä välillä ihan vaan yhtikäs mitään :)

Kesä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground