Testissä detox smoothie

tiistai 24. kesäkuuta 2014


Vaikka teen smoothieni pääasiassa aina tuoreista raaka-aineista, päätinpä sitten tässä eräänä päivänä ottaa luontaistuotekaupasta mielenkiinnosta kokeiluun Sara La Fountainin Leaderille kehittelemän vihersmoothien.

Puhdistava smoothie pitää sisällään proteiinia 4,1g, hiilihydraatteja 31g. Kaloreita on juomassa 150kcal.


Tuote on laktoositon, makeuttamaton, hiivaton, lisäaineeton, runsaskuituinen ja sisältää runsaasti vitamiineja sekä kivennäisaineita.

Smoothiejauhe sisältää superfoodeja ja erilaisia hedelmiä ja yrttejä, mm. ananasta, banaania, omenaa, appelsiinia, pinaattia, spirulinaa, riisiproteiinia, hamppuproteiinia, psylliumia, klorellaa, basilikaa, minttua ja inkivääriä.

Hintaa yhdellä pussilla on riippuen kaupasta 3 - 4euron välillä.
Kuulostaa hyvältä, mutta hieman epäilevin odotuksin sekoitin smoothiejauheen veteen shakerissa ja pistin sheikaten! Parhaan tuloksen saisi jäiden kanssa tehosekoittimessa, mutta kun meillä ei ole sitä pakastinta eikä siis jäitä... Mitä smoothien makuun tulee, niin eihän se mikään 5 tähden makuelämys ollut, mutta hei, valmisjauheesta ei sellaista nyt voikaan saada. Mutta smoothie oli ihan ok juotavaa, valmisjauheeksi. :)

Tämähän on siis tosiaan detox-smoothie ja käyttösuositus on 1-3 pussia päivässä.


Oon tähän mennessä käyttänyt enemmänkin detox-teetä, mutta voisin kuvitella, että joskus kun haluan taas puhdistaa kehoani niin tämä voisi olla hyvä vaihtoehto tai lisä siihen. Ja valmisjauhehan on loppujen lopuksi aika kätevä. Myös esim. reissussa tai töissä. Ei tarvitse kuin shakerin, jauhepussin ja vettä. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground