Näin hoidat ripsienpidennyksiä

perjantai 7. marraskuuta 2014


Itsellänihän on tosiaan elämäni ensimmäiset ripsienpidennykset ja tykkään niistä ihan valtavasti, joten haluan ehdottomasti myös hoitaa niitä kotona oikein, jotta ne pysyvät pidempään ja hyvännäköisinä. :) Kävin laittamassa ripset Day Spa Yadessa ihanan ja supertaitavan Marian luona ja oon ripsiin edelleen todella tyytyväinen! Höpöttelin pidennyksistäni jo aiemmin blogissa, pääset lukemaan postauksen tästä.

Mitä sitten ripsienpidennyksien kanssa kannattaa ottaa huomioon? Ensinnäkin on hyvä välttää silmien liiallista hankaamista ja räpläämistä, koska se on erittäin oiva tapa saada ripset tippumaan nopeasti pois, joten pitäkää pikkukätösenne kurissa! Suuri merkitys pidennysten kunnossa pysymisessä on myös sillä miten hoidat ripsiä kotona ripsihuoltojen välillä vai hoidatko ollenkaan. Pienellä vaivalla ne saa pysymään vieläkin pidempään ja paremman näköisinä kun käyttää oikeanlaisia eli pidennyksille tarkoitettuja tuotteita. :) Nyt ei kuitenkaan tarvitse ottaa paineita ja ahdistua suuresta työmäärästä, koska sellaista ei ole! Ripset on oikeasti ja vilpittömästi todella helppohoitoiset. Huh ja jeee! Mahtavaa! :)


Näillä palopuheilla lähdinkin innosta piukeena testaamaan pidennysten hoitotuotteita ja ne päätyivät ihan samantien päivittäiseen käyttööni. :) Itselläni on käytössä Day Spa Yadesta löytyviä tuotteita, joita oon käyttänyt nyt parisen viikkoa. Maria ja Anna on tehneet ison työn etsiessään tuotevalikoimaansa juuri oikeanlaiset tuotteet ja täytyy sanoa, että näillä tytöillä on laatumittari kohdillaan. :) Oma kokemukseni tällä hetkellä pidennyksille tarkoitetuista tuotteista on ihan huippuhyvä! Räpsyttimet näyttää käsittämättömän hyviltä edelleen eikä välttämättä edes huomaa, että ripsiä on tippunut muutama pois kuten niitä väistämättäkin tippuu hiljalleen omien ripsien mukana. Oon supertyytyväinen ripsiini ja hoitotuotteisiin ja saatan ehkä hehkuttaa tätä vielä myöhemminkin. Ihan vaan muutaman kerran. ;)RIPSIHARJA

Jos käytät ripsiharjaa, käytä pidennyksille tälläistä pyöreää ripsarin näköistä harjaa, joka on hellävarainen eikä revi pidennyksiä irti. Ihan vaan näin hyvänä vinkkinä. ;)RIPSIVÄRI


Pidennysten kanssa on hyvä käyttää ripsaria, joka ei sisällä öljyjä tai vahoja, jotka liuottaa ripsiliimaa pois ja siten pidennykset irtoavat tietenkin helpommin. Öljyähän sisältää valitettavasti useimmat normiripsareista. Pidennyksille on olemassa erikseen niille tarkoitetut ripsarit ja vaikka itse pidennykset ei vaadikaan sitä vasta kun siinä vaiheessa jos niitä on tippunut paljon pois, mutta pidennyksille tarkoitettua ripsaria on hyvä käyttää ihan yhtälailla myös alaripsissä, jos niissä sitä olet tottunut käyttämään. Day Spa Yaden omalta Yade Lashes - ripsimerkiltä löytyvä ripsari osoittautui varsin käteväksi ja laadukkaaksi. :) Ripsari on koostumukseltaan ohuempaa kuin normaali ripsari, tarttuu hyvin, ei sotke eikä paakkuunnu lainkaan ripsiin. Iso tykkäys!RIPSIVÄRIN PUHDISTAMINEN

Useimmat tavalliset ripsarin puhdistusaineet sisältävät myöskin tätä pidennysten suurinta mörköä, öljyä. Murrr!! Joten suosittelen käyttämään pidennyksille tarkoitettuja puhdistusaineita, joista hirmuisen kätevät on öljyttömät puhdistuslaput, joilla riittää melkeinpä yksi pyyhkäisy ja ripsari on pois! Näin vältyt turhalta ripsien hankaamiselta, joka myös heikentää pidennysten pysymistä. Itse tykkään valtavasti näistä lappulärpäkkeistä! Ja mikä parasta, tässä purnukassa on lappuja 80kpl, joten varsin riittoisa paketti. :)

RIPSIGEELI

Ripsigeelistä täytyy sanoa, että se on kyllä huippunäppärä lisä pidennysten kunnossa pitämiseen! Sipaise ripsiin pidennyksille tarkoitettua hoitavaa geeliä ja ne pysyy loistavasti ojennuksessa ja kaarevina. Ja niihin tulee samalla ihana hiuksenhieno kiilto. Tykkään. :)ONKO TEILLÄ MILLAISIA KOKEMUKSIA RIPSIEN HOITOTUOTTEISTA?
ONKO JOKIN OLLUT ERITYISEN HYVÄ TAI HUONO? :)

4 kommenttia:

 1. Minkä hintainen tuo ripsgeeli on ja mistä olet hankkinut sen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan ja kiitos kommentistasi! :)

   Hankin ripsigeelin Day Spa Yadesta, joka on kauneushoitola Helsingin Vanhassakaupungissa. Tuosta oikealta sivupalkista itse asiassa löytyy linkki heidän nettisivuilleen. :) Ripsigeelin hinta taisi olla muistaakseni 20-30e välillä. Suosittelen kyllä, on oikeasti hyvä tuote!

   Poista
 2. Mistä toi ripsiharja on hankittu??:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Hankin ripsiharjan Day Spa Yade kauneushoitolasta :) Linkin heidän sivuilleen löydät tuosta oik. sivupalkista :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground