Hemmotteleva jalkahoito (sisältää alekoodin)

lauantai 15. marraskuuta 2014


Nyt olisi muruset luvassa hemmotteluhöpöttelyä. :) Rakastan ylikaiken jalkahoitoja, jotka on ehdottomasti tälle tyttöselle hemmottelun aatelia. Onhan se mahtavaa, että nämäkin pikkujalat saavat ansaitun huoltonsa kaiken sen koroissa kipittelyn jälkeen, kuten myös reissujen rantakirmailun ja kilometrikävelyiden aiheuttamien pienoisten jalkatuhojen jälkeen. :)

Nyt kun sää kylmenee ja on juuri niin marraskuisen pimeää kuin vaan voi marraskuussa olla, ehdottomasti tarvitaan jonkinlaista piristymistä ja hemmottelua arkeen. Joten tällä viikolla kun ärrimurritutti iänikuiselta tuntuva ankea harmaa sää, lähdinkin hakemaan piristystä viikkoon jalkahoidosta. 75minuuttia täyttä rentoutumista ja hemmottelua. Lopputuloksena siistit ja pehmeääkin pehmeämmät jalat. Minä nyt, onnellinen ja siistitassuinen!

Näin jalkahoitojen parhaana ystävänä, jalkani ovat ehtineet kohdata aika monenmoiset erilaiset hoidot tässä vuosien varrella. Helposti tulee ajateltua, että mitäs vaikeaa siinä on että vähän rasvailee jalkoja ja poistaa raspilla kovettumia. Hyvä jalkahoito sisältää kuitenkin niin paljon muutakin. Ja hemmotteluahan siitä tekee juuri se, että itse saa vaan nauttia ja rentoutua. Jos kaupan päälle tulee vielä iloisuutta ja puhetta kupliva ammattilainen, joka tekee taikoja jaloille, niin voi jee mikä diili! :) Kiitos Anna ja Day Spa Yade. <3Kovin iloisena kerronkin teille, että te ihanat saatte nyt kauneushoitola Day Spa Yadesta 75min Ihanat jalat - jalkahoidon 65e hintaan (norm. 75e) kun mainitsette blogini varauksen yhteydessä. :)IHANAT JALAT - JALKAHOITO


Hoitoon sisältyy muun muassa hyvän olon jalkakylpy, Milk and Honey -kuorinta, kovettumien poisto, rentouttava jalkahieronta ja kynsien lakkaus. Lakkapullon saat myös kotiin vietäväksi.
Hoidon aikana on lisäksi mahdollisuus hörpiskellä rauhoittavaa yrttiteetä.

Itse tykkäsin valtavasti. :)

Day Spa Yade sijaitsee kauniissa Helsingin vanhassakaupungissa.
Kauneushoitolan nettisivuille pääset tästä.1 kommentti:

Proudly designed by Mlekoshi playground